Match Center

Seniori

MRK ČAKOVEC

34
RK Đakovo

RK ĐAKOVO

29
I. HRL sjever Subota 18 rujna @ 5:00 pm

POBJEDA NA POČETKU SEZONE

 

U subotu, 18.9.2021. seniori kluba otvorili su novu prvoligašku sezonu na najbolji mogući način i to pobjedom protiv ekipe iz RK Đakovo rezultatom 34:29 (17:16).

Obzirom na duge i naporne pripreme, postavljene ciljeve, nove igrače u sastavu i konačne uigranosti koja nedostaje, povratnički trenerski debi Vladimira Canjuge u muški rukomet te nakon dugo vremena igranja pred publikom, nervoza i napetost bili su sasvim razumljivi i očekivani. Utakmica je bila napeta od početka do kraja, igralo se većim dijelom gol za gol no ipak naš sastav nije dopustio iznenađenje na domaćem terenu, o čemu svjedoči i podatak da su gosti tijekom utakmice minimalno vodstvo od jedan razlike imali svega dva puta.

Novi igrači u ekipi opravdali su povjerenje te je tako Marko Antunović bio najbolji strijelac susreta sa 10 golova, a Matej Ćuk zabio je 9 golova. Nažalost dan prije utakmice povratnik Danijel Mesarić, koji igra na poziciji pivota, se ozlijedio te nije bio spreman za nastup, dok su golovi Nikole Vukovića izostali zbog ozljede pucačke ruke, ali isti je svoj obol dao u obrani. Ovim putem želimo naglasiti nastup mladog Marka Tkaleca na desnom krilu koji je svojim golovima također dao obol u ovoj pobjedi.

Kao što je vidljivo iz konačnog rezultata napadom koji je, uz poneke tehničke greške, zabio 34 pogotka, možemo biti zadovoljni dok je ipak obrana ta koja u većini slučaja nosi pobjede i iako ne možemo biti nezadovoljni iskazanom voljom i srcem, koje je u konačnici prevagnulo i pobijedilo, nadamo se da će se i taj segment igre ubrzo dodatno iskristalizirati i uigrati, no kako bilo da bilo upisali smo dva boda na početku prvenstva što je u ovom trenutku najvažnije.

Gosti iz Đakova pokazali su se kao organizirana, tvrda i poletna ekipa željna igranja i nadmetanja te ovom prilikom i njima čestitamo na pokazanom i na korektnoj utakmici.

Slijedeće kolo donosi nam teško gostovanje kod ekipe iz Ivanić grada, koji su prvo kolo bili slobodni zbog odgođene utakmice, na koje odlazimo sa optimizmom i vjerom u pozitivan rezultat. ZA ČAKOVEC-SVI !

MRK Čakovec: Marko Tkalec (5), Vedran Škrobar (4), Mateo Hozjan (1), Marko Antunović (10), Borna Batisweiler, Tibot Tkalčec (1), Bruno Varšić, Krešimir Zvonarek, Nikola Vuković (1), Karlo Korent (2), Danijel Mesarić, Vito Horvat, Igor Krajner, Jura Egon Juranić, Matej Ćuk (9) i Fran Murk (1). Trener: Vladimir Canjuga

RK Đakovo: Petar Jarčević (6), Damir Tomašević (6), Ivan Lasić (3), Luka Cickai (3), Leon Rinčić, Matko Vastl, Luka Jakobović, Krešimir Klepo (2), Sandro Kolar, Renato Ćurić (1), Marin Bradarić, Dino Goluža, Luka Matačić (2) i Mario Antunović (6). Trener: Domagoj Perlić

6
Odigrano
5
Pobjede
0
Neriješeno
1
Porazi

Prethodni susreti

18 ruj 21 5:00 pm I. HRL sjever MRK ČAKOVEC vs. RK ĐAKOVO 34 - 29
05 velj 22 8:00 pm I. HRL sjever RK ĐAKOVO vs. MRK ČAKOVEC 29 - 24
10 pro 22 7:00 pm I. HRL sjever MRK ČAKOVEC vs. RK ĐAKOVO 41 - 29
05 svi 23 7:00 pm I. HRL sjever RK ĐAKOVO vs. MRK ČAKOVEC 28 - 33
27 lis 23 7:30 pm I. HRL sjever RK ĐAKOVO vs. MRK ČAKOVEC 18 - 30
16 ožu 24 7:00 pm I. HRL sjever MRK ČAKOVEC vs. RK ĐAKOVO 26 - 22