Match Center

Seniori

MRK ČAKOVEC

32

RK KTC

31
I. HRL sjever Subota 19 listopada @ 7:00 pm
6.kolo I.HRL Sjever 
MRK ČAKOVEC – RK KTC 32:31 (15:14)

 

BORBENOST I PRAVI PRISTUP ZA NOVU POBJEDU

Seniori kluba proteklog su kola na domaćem terenu ugostili rukometaše iz RK KTC Križevci, ekipu koja je jedan od favorita za osvajanje lige te su upisali vrlo vrijednu pobjedu rezultatom 32:31, a koja je još i vrjednija ukoliko se zna da smo nastupili bez ozlijeđenih Hermana, Škrobara i Horvatića, a od 21 minute i bez Sklepića koji je zbog slučajnog udarca po licu gostujućeg igrača zaradio crveni karton.

Osim početnih 0:1 za goste tijekom cijele utakmice rezultatski je vodila domaća ekipa, nekoliko puta po 3 razlike u jednom navratu i 4 razlike no nismo se uspjeli značajnije odvojiti od kvalitetnih gostiju koji su se uporno cijelu utakmicu rezultatski vraćali i tako držali neizvjesnost do samog kraja kada su u jednom trenutku čak uspjeli i izjednačiti (27:27), no domaćini uspijevaju postići dva vezana pogotka i minimalnu prednost zadržavaju do kraja za veliko slavlje igrača, trenera i mnogobrojne publike.

Ovog puta presudio je pravi pristup utakmici, požrtvovnost i borbenost domaćih, timska igra jedan za drugoga i raspoloženi Marciuš na golu, a sve navedeno najbolji je putokaz kako je potrebno igrati da bi se u ovoj jakoj i izjednačenoj ligi postizale pobjede.

Bila je ovo jedna od onih utakmica za pamćenje, utakmica s mnoštvo dobrih poteza i čvrstom obranom, utakmica za gledatelje s jakim živcima koji su uistinu pomogli našim dečkima kada je bilo najpotrebnije i emotivno su proživljavali svaki potez domaćih, a igrači su im vratili na najbolji mogući način.

Svi igrači kojima je trener Borković dao priliku istu su iskoristili i doprinijeli su ovoj velikoj pobjedi, a golovima su ekipu predvodili mladi Fran Murk i Nikola Vuković.

Za MRK Čakovec nastupali su vratari: Benjamin Kovačević i Nikola Marciuš, te igrači u polju: Mateo Hozjan (1), Zoran Jeftić (3), Fabijan Farkaš, Nikola Petek, Tibor Tkalčec (3), Ivan Srnec (4), Marko Petek (1), Petar Sklepić (2), Nikola Vuković (6), Karlo Korent, Igor Krajner (5), Erik Horvat, Franko Šojat i Fran Murk (7).

Za RK KTC nastupali su:  Robert Marković (12), Marko Kovačić, Mihael Mušlek, Ivan Harča, Kristijan Kota (4), Matija Perajica (2), Toni Ezgeta (7), Benedikt Lazar, Filip Dominik Hančić, Matej Štajnkler (1), Luka Tandara (2), Toni Pehar (3), Ivan Adamić, Matija Zorko i Vladimir Gašić.

Slijedeće kolo donosi nam teško gostovanje kod lidera prvenstva RK Moslavina iz Kutine no uz pravi pristup i požrtvovnost imamo se pravo nadati u pozitivan ishod.

Još jednom čestitke svim igračima i treneru Borkoviću.

ZA ČAKOVEC – SVI !

6
Odigrano
1
Pobjede
2
Neriješeno
3
Porazi

Prethodni susreti

19 lis 19 7:00 pm I. HRL sjever MRK ČAKOVEC vs. RK KTC 32 - 31
07 ožu 20 7:00 pm I. HRL sjever RK KTC vs. MRK ČAKOVEC
19 pro 20 6:00 pm I. HRL sjever MRK ČAKOVEC vs. RK KTC 25 - 25
27 ožu 21 3:00 pm I. HRL sjever RK KTC vs. MRK ČAKOVEC 30 - 26
11 pro 21 8:00 pm I. HRL sjever RK KTC vs. MRK ČAKOVEC 32 - 28
07 svi 22 7:00 pm I. HRL sjever MRK ČAKOVEC vs. RK KTC 28 - 30