Match Center

Seniori

SISAK

23

ČAKOVEC

30
II. HRL sjever Subota 3 veljače @ 6:00 pm

POBJEDA U SISKU

 

Seniori MRK Čakovec u prvoj utakmici nastavka natjecanja u 2. HRL Sjever gostovali su u Sisku gdje su ostvarili uspjeh, pobjedu od sedam golova razlike, pri rezultatu 23:30.

Čakovčani su poveli na početku i tu prednost nisu ispuštali tijekom cijelog susreta. U jednom trenutku prednost je bila i 10 golova. Najefikasniji u našim redovima bili su povratnici Sklepić i Hutinec, no pobjedu je u konačnici ostvarila ekipa, odnosno zajedništvo na terenu, pa su tako doprinos dali svi igrači trenera Josipa Borkovića koji su konkurirali za sastav.

Vrijedna gostujuća pobjeda za otvorenje drugog dijela sezone, prikazano zajedništvo i zalaganje dobar su poticaj za nove pobjede u nastavku prvenstva, najprije protiv ekipe iz Ludbrega slijedećeg kola.

Za MRK Čakovec nastupali su: vratari Nikola Marciuš, Benjamin Kovačević i Ivan Horvat te igrači u polju Ivan Srnec (1) Tibor Tkalčec (2), Bruno Dvanajščak, Vedran Škrobar (3), Nikola Petek (1), Denis Matić, Dario Horvatić (3), Dario Herman (4), Manuel Hutinec (6), Erik Horvat, Emanuel Radiković (1), Karlo Korent (3) i Petar Sklepić (6).

2
Played
2
Won
0
Drawn
0
Lost

Previous meetings

15 ruj 17 6:33 pm II. HRL sjever ČAKOVEC vs. SISAK 38 - 25
03 velj 18 6:00 pm II. HRL sjever SISAK vs. ČAKOVEC 23 - 30