O NAMA

MRK „Čakovec“ osnovan je u svibnju 2013. godine čime nastavlja bogatu tradiciju muškog rukometa u Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji. Već u prvoj sezoni postojanja pod okriljem kluba okupljeno je više od 100 članova. Uz to što smo jedini muški rukometni klub u Čakovcu jedan smo od rijetkih sportskih kolektiva u županiji koji ima ustrojene sve generacije (seniori, kadeti, mlađi kadeti, dječaci „A“, dječaci „B“, dječaci „C“ i škola rukometa) .

Oko samog kluba okupljeni su ljudi puni entuzijazma, zaljubljenici u rukomet i svi odreda dugogodišnji članovi rukometne zajednice i igrači rukometa koji žele pomoći u razvitku ovog trofejnog nacionalnog sporta te rukomet u našem kraju vratiti na stare staze slave.

Uz definiranu viziju, misiju, strategiju i ciljeve, odličnu suradnju s postojećim poslovnim partnerima, medijima i mnogim donatorima, podršku Grada i Županije te korektan odnos prema članovima i roditeljima naših članova na najboljem smo putu da ovom predivnom sportu vratimo stari sjaj.

Muški rukometni klub “Čakovec”  - MRK “ČAKOVEC”
adresa. Dobriše Cesarića 17,  4000 Čakovec    e-mail. mrk-cakovec@mrk-cakovec.hr
OIB:  09421057430     MB:  4045980   Reg. broj:  20001281
IBAN RBA:  HR6224840081106543514

<VIZIJA>

Biti vodeći muški rukometni kolektiv u regiji u kojem će članovi, suradnici i simpatizeri moći zadovoljiti svoje potrebe za pravilnim razvojem i za uživanjem u sportskim nadmetanjima u vodećim natjecanjima. Želimo stvoriti stabilan klub zasnovan na razvoju, timskom radu i visokoj odgovornosti.

<MISIJA>

Naša misija, temeljena na suradnji i razvoju potencijala svih naših članova i suradnika, je popularizacija i omasovljenje rukometne igre, provođenje pravilnog i stručnog razvoja rukometnog sporta u gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji te pružanje trajnog zadovoljstva kako članovima tako i svima okupljenima oko našeg kluba.

USTROJSTVO KLUBA

PREDSJEDNIK:  Ivan Horvat

DOPREDSJEDNIK:  Rudolf Marciuš  /  Davor Varošanec

DIREKTOR: Dražen Špoljarić

ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA:  Goran Matjačić , Rudolf Marcijuš, Luka Međimurec, Davor Varošanec