Generacija U17 na Završnici prvenstva Republike Hrvatske

Generacija U17 na Završnici prvenstva Republike Hrvatske

MRK “Čakovec”, uz seniorsku ekipu u svom pogonu ima i više od 100 registriranih članova u svim uzrastima koji su u rukometu prepoznali svoj sport broj 1. Po završetku regionalnih dijelova natjecanja, naša ekipa U17 koju čine igrači rođeni 2004./2005., pod trenerskom palicom Matije Kraljića, kroz težak i naporan raspored odigravanja redovnih i zaostalih utakmica završili su sezonu na najbolji mogući način, osvajanjem drugog mjesta u regiji 5 i plasmanom na Završnicu prvenstva Republike Hrvatske.

Od osnivanja kluba ekipa ove generacije u samom je vrhu rukometa u Hrvatskoj i redovito sudjeluje na završnicama Prvenstva Hrvatske. Vlastitim trudom i zalaganjem ovi igrači svoju su mladost proveli u sportu i na najbolji način ponosno promoviraju naš Grad i Županiju već dugi niz godina. Od sljedeće sezone dio igrača te “zlatne” generacije, oni rođeni 2004. godine završavaju svoj put natjecanja u mlađim uzrasnim kategorijama te se okreću daljnjim izazovima u seniorskom rangu, kao i novim koracima prema daljnjem školovanju i budućnosti.

Završnica će se održati u Poreču od 11. do 15. svibnja 2022. u organizaciju Hrvatskog rukometnog saveza, a organizirana je kao natjecanje u 4 skupine koje čine 16 najboljih ekipa u RH. Ekipa MRK Čakovec natjecat će se u skupini A gdje će snage odmjeriti s kvalitetnim protivnicima iz Sesveta (prvaci regije 2.), Buzeta (drugo mjesto u regiji 1.) i Metkovića (3. mjesto u regiji 3.).

Čestitamo momčadi i treneru na dosadašnjim rezultatima te im želimo puno sreće, dobrih rezultata, novih prijateljstava i zabave u Poreču.

Popis igrača koji nastupaju:

 1. Batisweiler Borna
 2. Horvat Vito
 3. Kovačević Jakov
 4. Kupec Luj
 5. Pavlic Grga
 6. Sanjković Jan
 7. Tkalec Marko
 8. Trstenjak Nikola
 9. Jurišak Domagoj
 10. Krauthacker Mislav
 11. Malović Šimun
 12. Sanjković Jakov
 13. Solarić Alex
 14. Ude Tkalčec Luka
 15. Simon Varošanec
 16. Simon Martin

Ekipu na natjecanju prate trener Matija Kraljić i dopredsjednik kluba MRK Čakovec Ivan Horvat.

Odgovori