MRK “Čakovec” – spremni na promjene i za nove pobjede!

MRK Čakovec novosti

MRK “Čakovec” – spremni na promjene i za nove pobjede!

Uprava kluba je složna i intenzivno radi na organizaciji cijelog pogona u skladu s ranije donesenim planovima te će poduzeti sve da se kvalitetno poprate najavljene reorganizacije sustava natjecanja od strane HRS-a. Epidemija bolesti COVID-19 potresla je sve nas, a utjecaj na sport će široj javnosti biti jasniji tek na početku sljedeće sezone. Iz perspektive rukometa sve je krenulo poništavanjem sezone 2019./2020. Radne skupine HRS-a intenzivno rade na reorganizaciji i vjerujemo da će uskoro donijeti kvalitetna rješenja kako bi i mi mogli postaviti konačni plan i program za novu sezonu.

Za sada možemo potvrditi promjene i reorganizaciju u ekipi seniora dok će se za mlađe dobne skupine sustav unutar kluba postavljati naknadno kada primimo konačne smjernice i odluke HRS-a. Iako još nema službene potvrde, početak sezone je planiran 26. rujna. 2020.

Postavili smo tim za novu sezonu i nastup u 1. HRL Sjever u sezoni 2020./2021.

Trener ekipe seniora će biti Zoran Jeftić. Nakon duge i vrlo uspješne igračke karijere te posljednje dvije sezone odigrane u našem klubu spreman je preuzeti novu funkciju i svoju ljubav i strast prema rukometu i sportu nastaviti u našim redovima.

U igračkom kadru, osim Jeftića, boje našeg kluba na terenu neće više braniti Dario Herman, Ivan Srnec i Marko Petek kao ni dugogodišnji kapetan Nikola Petek koji završava igračku karijeru. Nikola će svoj rukometni put nastaviti u tehničkoj organizaciji kluba.

Novi igrači u klubu su Bruno Varšić i Kristijan Štefičar, obojica iz RK “Vidovec” i Jurica Benko iz RK “Novi Marof”. Na popisu igrača za početak priprema 10. kolovoza nalazi se 30 igrača što nam je izuzetno drago jer je vidljivo da su igrači prepoznali realne ambicije kluba kao i kvalitetan rad te da su spremni za zdravu konkurenciju i borbu za poziciju.

Uz mentorstvo našeg dugogodišnjeg člana i fizioterapeuta Zdravka Mikolaja, nakon igračke karijere brigu o zdravstvenom stanju igrača preuzima naš novi fizioterapeut Benjamin Ninić.

Neizvjesnost pred nama potaknula nas je da se dodatno marketinški angažiramo i pokušamo što većem broju naših simpatizera predočiti situaciju u kojoj nam je svaki oblik podrške vrlo bitan. Godišnje ulaznice su dostupne, a detalje možete pronaći klikom na ovaj link.

Pratite nas i podržite na društvenim mrežama kao i na budućim utakmicama.

Za Čakovec – SVI!

Odgovori