Povratak u vrh muškog ekipnog sporta grada Čakovca

Povratak u vrh muškog ekipnog sporta grada Čakovca

U organizaciji Zajednice sportskih udruga grada Čakovca proveden je izbor najboljih sportaša grada Čakovca za 2019. godinu. Na svečanoj dodjeli priznanja u utorak 28. siječnja u Centru za kulturu Čakovec između jake i kvalitetne konkurencije muškog kolektivnog sporta našeg grada nagrada za najbolju mušku ekipu pripala je seniorskoj ekipi MRK “Čakovec”. Priznanje je dodijeljeno u godini za koju je grad Čakovec proglašen europskim gradom sporta što rukometu daje još veći značaj.
Plasman seniora u 1. HRL Sjever kao i na polufinale Hrvatskog rukometnog kupa u sezoni 2018./2019. veliki su uspjeh za naš mladi kolektiv i drago nam je da je sportska zajednica grada Čakovca primjetila i priznala odlične rezultate kluba te nam dala tu čast da primimo ovo vrijedno priznanje.
Posebno priznanje koje se dodijeljuje  mladim sportašima pripalo je i našem igraču
generacije mlađih kadeta, Jura Egon Juranić. Njegov talenat i uporan rad uz brojna priznanja kroz nastupe u regiji i na završnicama prvenstva Hrvatake doveli su ga do poziva u mlađe kadetsku reprezentaciju Hrvatske.
Priznanje “Anto Dragić” za perspektivne sportaše ove godine pripalo je i našim igračima Marku Tkalec i Janu Sanjkoviću također iz generacije mlađih kadeta.
Posebno nam je drago što je muški rukomet dobio ovo priznanje nakon dugo vremena i time našoj upravi dao dodatnu potvrdu da radimo kvalitetno te da smo na dobrom putu. Vjerujemo da će i ovo priznanje kao i odlični rezultati kluba uroditi još i većom podrškom poglavarstva Grada upravo rukometu.
Za Čakovec – SVI!

Odgovori