Nastavak sezone za MRK “Čakovec”

Nastavak sezone za MRK “Čakovec”

Nakon vrlo kratkog pripremnog perioda proljetni dio sezone za ekipu Čakovca počinje 01. veljače 2020. u 18:00 sati gostovanjem u Požegi. RK “Požega” je 8. na prvenstvenoj tablici s 13 osvojenih bodova, dok je MRK “Čakovec” polusezonu završio na 10. mjestu s dva boda zaostatka. Na domaćem terenu u svom premijernom nastupu u 1. HRL Sjever ekipa Čakovca uvjerljivo je pobjedila rezultatom 41:29, no uslijedile su ozljede igrača koje su nas u nastavku sezone dovele na nezavidnu poziciju na tablici. Većina ozljeda je sanirana, ali su se pojavile i nove tijekom priprema tako da ponovo nećemo imati priliku kompletni krenuti u prvenstvo.
Bez obzira na povrede u ekipi vlada pozitivna i nabrijana atmosfera a igrači su spremni dati svoj maksimum na terenu. Pred trenerom Borkovićem i ekipom je težak izazov, s ciljem da već u prvom dijelu uhvate korak za vodećim ekipama lige. Očekuje nas čak pet utakmica u veljači, a od svega šest domaćih utakmica u nastavku sezone, prva će biti u subotu 8. veljače protiv RK “Prelog”.
Rukomet se vratio u Čakovec, a za još jedan korak više potrebna nam je vaša podrška s tribina.
Podržite naše rukometaše u neizvjesnoj i napetoj sezoni te uživajte u rukometnoj igri i kreativnim nastupima plesnog studia “Korak”, a kao i do sada svojim dolaskom podržite štićenike udruge za autizam “Pogled”
Za Čakovec – SVI!!

Odgovori