2.kolo III.HRL Sjever

2.kolo III.HRL Sjever

RK Prelog 2 – MRK Čakovec 2 29:34 (13:17)

U 2. kolu 3. HRL sjever , ekipa MRK Čakovec II igrala je protiv RK Prelog II i upisala prvu ovosezonsku pobjedu. Utakmicu su cijelo vrijeme držali suvereno pod kontrolom i tako pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. RK Prelog je poveo 1:0 i to je bilo njihovo jedino vodstvo od početka do kraja utakmice. Najviše vodstvo, od 9 pogodaka razlike,  mladi Čakovčani su imali sredinom drugog poluvremena , 30:21 nakon čega je trener dao priliku svima da odigraju i pokažu što znaju. Kako to obično biva neki su to iskoristili manje neki više, ali ekipno gledajući položili su ovaj test i završili utakmicu sa 5 pogodaka prednosti, 29:34.

Najveće pozitivno iznenađenje je bio Petar Ovčar kojem je taktičkom odlukom pružena prilika a on ju je objeručke prihvatio , završivši utakmicu sa 6 golova i odličnim učinkom u obrani, a sve  u 30ak minuta koliko je proveo u igri kombinirano u dva poluvremena. Uz njega istaknuo se i Jan Kos pokazavši se još jednom kao igrač oko kojeg se isplati graditi temelj ove ekipe. Standardno dobri prvotimci Luka Čapalija i Franko Šojat uz već spomenutu dvojicu bili su recept za dobru igru i rezultat. Vratari opet na najvišem nivou kad je bilo najvažnije ,pomogli su da se utakmica mirno privede kraju.

U Prelogu su igrali :

Kocijan 4, Pavlic , Mislović , Ninić 2, Tkalec, Ovčar 6, Železnjak 2, Šojat 5, Kovačić , Kos 8, Hozmec 1, Horvat , Vrbanec , Vurušić , Čapalija 6.

Trener: Kraljić M.

Odgovori