1.kolo III.HRL Sjever

Najava

1.kolo III.HRL Sjever

1.kolo III.HRL Sjever

MRK ČAKOVEC 2 – RK KTC 2 32:34 (14:15)

Druga ekipa MRK Čakovec , odigrala je prvu prvenstvenu utakmicu na domaćem terenu u sezoni 2019/2020 protiv momčadi KTC II i izgubila rezultatom 32:34.
Svih 60 minuta utakmica se igrala gol za gol i ni jedna ekipa nije stvorila prednost veću od 4 razlike. Utakmica je ponudila odličnu borbenost sa obje strane i već se u startu vidjelo da će biti izjednačena borba dvije ravnopravne ekipe. Objektivna prednost međutim trebala je biti na strani domaćina zbog većeg kadra igrače kojim je trener Kraljić raspolagao. To se nažalost nije pokazalo točnim i u praksi jer su gosti sa samo jednom zamjenom pokazali veću koncentraciju i iskustvo u ključnim trenucima utakmice. Kod vodstva od 1 gola za ekipu domaćina i prednost od 1 igrača više u terenu zbog isključenja gostujućeg igrača, mladi Čakovčani iako su dolazili do prilika, imali su 3 promašena zicera i dvije izgubljene lopte u samo 2 minute i time su utakmicu ,kao i dva boda, doslovno poklonili ekipi KTC-a.
Iako im se borbenost ne može uskratiti , mladi Čakovčani će puno toga trebati popraviti za sljedeće utakmice ako žele koračati stazom uspjeha kao njihovi uzori iz seniorske momčadi. Koncentracija i 2 opreznija ,pametnija poteza dijelila su ih ovaj put od toga da uzmu 2 boda, nadamo se da se sljedeći put to neće ponoviti. Najbolji u redovima Čakovčana bio je Franko Šojat, novo pridošli igrač koji konkurira za sastav prve ekipe, te dvojica vratara koji su u ključnim trenucima bili na najboljem nivou, Matej Vurušić i Vito Horvat.

Sastav MRK Čakovec II :
Pavlic G. 2 , Novak N. 4, Tkalec M. 5, Ovčar P. , Kovačić D. , Šojat F. 11 , Hozmec L. 3, Ninić B. 2, Vrbanec V., Vurušić M., Horvat V. ,Batisweiler B., Kocijan F., Belović B. 2, Mislović I.
Trener : Kraljić M.

Odgovori