9. kolo I. HMKRL Sjever

9. kolo I. HMKRL Sjever

9. kolo I. HMKRL Sjever

U 9. kolu 1. HMKRL Sjever dječaci MRK Čakovca generacije 2004./2005. priredili su pravu dramu. U prvoj utakmici protiv RK Koprivnice nakon 15 minuta gubili su razultatom 4:12, nakon time out-a, do poluvremena dolaze do 6:12 za Koprivnicu. Nakon poluvremena na parketu je bila sasvim druga momčad. Obrana je postala agresivnija, Vito Horvat je skupio nekoliko vezanih obrana, a brza krila Jan Sanjković i Marko Tkalec su postizali lake golove iz kontri. Utakmica je završila razultatom 20:17 za Čakovec.
U drugu utakmicu protiv Ludbrega od početka su krenuli maksimalno angažirano i pitanje pobjednika je odlučeno nakon 10 minuta igre kod rezultata 11:1 za Čakovec. Do kraja susreta svi igrači su dobili priliku i dobro je iskoristili. U posljednjem kolu Čakovec igra protiv ekipa GRK Varaždin 1930 i RK Ivančica Ivanec.

Za Čakovec su nastupili: Horvat, Kovačić, Kupec, Pavlic, Hozmec, Simon, Tkalčec, Krauthacker, Pintarić, Mađarić, Tkalec, Sanjković Jakov, Sanjković Jan, Žignić, Juranić, Solarić, Batisweiler, Lukša, Debelec.

Odgovori