VIKEND NAJAVA

VIKEND NAJAVA

Prva ekipa

16. kolo 2. HRL – Sjever, u goste nam dovodi RK „Petrinja”. Utakmica u Petrinji na početku prvenstva nije bila lagana, tek smo uz malo sreće ipak zadržali prednost i bodove donijeli u Čakovec. U posljednja 2 kola Petrinjci su uzeli bodove i pokazuju da su u dobroj formi. Desetkovana ekipa Čakovca prošlog vikenda je ostvarila vrijednu pobjedu u Sesvetama. Neke ozljede su sanirane i ove subote ćemo po nove bodove krenut kompletniji. Očekuje nas jedna prava čvrsta rukometna utakmica i cijela ekipa na terenu će sigurno dati svoj maksimum. Pozivamo sve da nam se pridruže ove subote 16.02. u 16:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Biti će to generalna proba i priprema naših navijača za nadolazeću utakmicu osmine finala kupa Hrvatske koja je na rasporedu 27.02. protiv premijerligaša RK “Zamet”.

Druga ekipa

Nastavak prvenstva u 3. HRL – Sjever našu ekipu vodi u Daruvar. Termin utakmice je u nedjelju 17.02. u 18:00 sati. Nakon nekoliko pripremnih utakmica mladi sastav vraća se na teren pun samopouzdanja da može nastaviti odličnu igru kao u prvom dijelu sezone. Ekipa Daruvara nije bila velika prepreka u Čakovcu, no svako domaćinstvo ima određenu prednost koju će sigurno pokušati iskoristiti. Očekujemo ozbiljan pristup naših igrača i nove bodove koji će nas zadržati u samom vrhu.

Dječaci A

Za mlađe kategorije kluba ovaj vikend je slobodan pa smo iskoristili priliku za odigravanje međusobne utakmice naših ekipa u generaciji igrača rođenih 2006./2007. godine. Utakmica će se odigrati u subotu u 15:00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec kao uvertira u utakmicu seniora. Pozivamo sve članove obitelji naših mladih igrača da dođu i uživaju u rukometnim koracima svojih najmilijih, ali i da svakako ostanu i podrže seniore kluba na putu do novih važnih bodova za ulazak u viši rang natjecanja.

Odgovori