VIKEND NAJAVA

Najava

VIKEND NAJAVA

Prva ekipa

U posljednjem, 13. kolu 2. HRL – Sjever seniori Čakovca ugostit će 2. ekipu premijerligaša GRK „Varaždin 1930“ u Nakon vrhunske utakmice odigrane u srijedu protiv ekipe iz Križevca i plasmana u 1/8 rukometnog kupa Republike Hrvatske vjerujemo da će i nakon posljednjeg kola ostati jedina neporažena ekipa u ligi. Mlada ekipa Varaždina ove polu-sezone dobro se snašla u konkurenciji 2. HRL Sjever te zauzima 3. mjesto s tek 4 boda zaostatka za vodećim Čakovcem. Kup utakmica sigurno je ostavila traga te će možda nedostajati svježine, ali smo sigurni da će iskusni igrači Čakovca skupiti snage i ovu utakmicu odigrati koncentrirano i s maksimalnim angažmanom da ostvare novu pobjedu. Zadovoljni smo igrom koju prikazuju naši seniori, a izuzetno nam je drago da je i Čakovečka publika to prepoznala te da je sa svakom utakmicom sve brojnija. Pozivamo Vas sve da nam se pridružite i ove subote, 08. prosinca u 18:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec te da svojom podrškom našim igračima date dodatnu sigurnost u posljednjoj utakmici u 2018. godini i da zajedno pozdravimo jesenske prvake.

 

Druga ekipa

U petak, 07. prosinca u 19:00 sati druga ekipa Čakovca u svom posljednjem kolu u 2018. godini gostuje kod RK „Ivanska“. U konkurenciji 11 ekipa u 3. HRL Sjever naši igrači nalaze se na odličnom 3. mjestu dok je ekipa iz Ivanske četvrta ali je odigrala jednu utakmicu manje. Seniorska ekipa Ivanske svake sezone je u samom vrhu lige i uvijek težak protivnik. Obzirom na do sada ostvarene rezultate te kvalitetan i brz rukomet koji prikazuju naše mlade snage sigurni smo da i na ovako teškom gostovanju mogu do novih bodova.

 

Mlađi kadeti

Na domaćem terenu će ove subote nastupiti i naši mlađi kadeti generacije 2004. i mlađi, pod vodstvom trenera Davora Varge. U subotu 08.12. prije nastupa seniora, u dvorani Graditeljske škole Čakovec odigrat će se utakmice prema slijedećem rasporedu.

 

13:30 – RK „Ivančica Ivanec“ – MRK „Čakovec“

14:30 – RK „Prelog“ – RK „Ivančica Ivanec“

15:30 – MRK „Čakovec“ – GRK „Varaždin 1930“

16:30 – GRK „Varaždin 1930“ – RK „Prelog“

Nakon 4. odigrana kruga mlađi kadeti kluba nalaze se na 2. mjestu, dok su ekipe GRK „Varaždin 1930“ na 3. mjestu, a ekipa iz Ivanca na 8. mjestu.  U svojim posljednjim utakmicama u 2018. godini naši igrači imaju priliku pokazati svoju formu i u direktnom susretu protiv trećeplasirane ekipe ponovo dokazati ulogu favorita za sam vrh lige. Vjerujemo da je uspjeh seniora utjecao i na naše mlađe kadete koji vjerno prate njihove utakmice te da će im biti dodatni  motiv u ovim važnim utakmicama.

 

Dječaci B

U generaciji dječaka rođenih 2008. i mlađi radi se o samim počecima nastupa u velikom rukometu. U prošlom krugu odigranom u Garešnici ostvarili su odličan rezultat i približili se borbi za vrh tablice. Radi odustajanja od natjecanja ekipa iz Vidovca i Ludbrega mijenja se način odigravanja te ih ovog vikenda očekuje samo jedna utakmica protiv ekipe RK „Varaždin“. Utakmica će se odigrati u petak 07.12. u 18:15 sati u dvorani II. osnovne škole Čakovec. Sigurno nas očekuje zanimljiva utakmica, a vjerujemo da će pod vodstvom trenera Kraljića naši najmlađi biti sigurni i ostvariti važnu pobjedu na domaćem terenu.

Odgovori