VIKEND NAJAVA

Najava

VIKEND NAJAVA

Prva ekipa

U 12. kolu 2. HRL – Sjever na redu je još jedno gostovanje, ovaj put u Velikoj Gorici kod RK „Zagorica“. I dalje s prvog mjesta na prvenstvenoj tablici i bez poraza ekipa Čakovca će u nedjelju, 02. prosinca u 17:00 sati odmjeriti snage s ekipom koja trenutačno zauzima 11. mjesto. RK „Zagorica“ je protekle sezone bolje startala i od početka bila konkurent za ulazak u viši rang natjecanja. Iako ove sezone nije na zavidnom mjestu svakako moramo pristupiti utakmici maksimalno koncentrirano. Sigurni smo da je dovođenjem pojačanja u naše redove samopouzdanje cijele ekipe poraslo i da smo spremni za još jednu pobjedu u predzadnjem kolu prvenstva.

 

Druga ekipa

Nedjelja, 02. prosinca u 13:30 sati je termin slijedeće utakmice naših mladih snaga. Utakmica će se odigrati u Nacionalno gimnastičkom centru – ATON u Nedelišću.  9. kolo 3. HRL Sjever nam u goste dovodi ekipu RK „Vidovec 2“, koja se nalazi na posljednjem mjestu tablice bez osvojenih bodova. U svakoj situaciji je bitno ne podcijeniti protivnika, pa smo sigurni da će i ovaj put naša ekipa djelovati složno s ciljem osvajanja novih bodova. Prema stanju na tablici izgleda da će ovo biti dobra prilika za sve mlađe igrače koji su ove sezone tek pristupili 2. ekipi da pokažu svoju spremnost.

 

Dječaci A

U nedjelju 02. prosinca s početkom u 9:30 u Areni Varaždin odigrava se 6.kolo I.HRLDA Sjever. Mrk Čakovec 1 se nalazi na 5 mjestu sa 9 odigranih utakmica i 14 bodova, MRK Čakovec 2 se nalazi na 13 mjestu sa 9 odigranih utakmica i 2 boda, dok protivnici Ivanec na 1 mjestu sa 11 odigranih utakmica i 22 boda i Varaždin na 6 mjestu sa 11 odigranih utakmica i 12 bodova.

Utakmice se odigravaju prema rasporedu:

RK IVANEC – MRK ČAKOVEC 2           u   9:30

GRK VARAŽDIN – MRK ČAKOVEC 1    u 10:30

MRK ČAKOVEC 1 – RK IVANEC           u 11:30

MRK ČAKOVEC 2 – GRK VARAŽDIN    u 12:30

Svim našim ekipama želimo puno sreće.

ZA ČAKOVEC – SVI!

Odgovori