VIKEND NAJAVA

VIKEND NAJAVA

Prva ekipa

Za 11. kolo 2. HRL – Sjever seniori kluba pripremaju se na gostovanje kod RK „ZG-Dubrava“. Izgleda da već ulazi u tradiciju da se utakmice u Zagrebu igraju nedjeljom u 20:00 sati, no, radi zauzetosti dvorana domaćin nije imao drugih opcija. Ekipa „ZG-Dubrava“ poznata nam je od prošle sezone, ali kao i svaka mlada ekipa i oni su promijenili sastav. Iako nisu u samom vrhu, sa sedmog mjesta na tablici svojim dosadašnjim rezultatima ukazuju na vrlo stabilnu ekipu. Očekuje nas ponovo jedno teško gostovanje. Nakon pobjede protiv RK „Ivančica Ivanec“ gdje smo u završetku utakmice naišli na „crnu rupu“, vjerujemo da će trener Borković dobro pripremiti cijelu klupu kako bi svih 60. minuta odigrali u pravom ritmu.

 

Druga ekipa

Nedjeljom se igra i u Ilovi. Ovaj put u sklopu 8. kola 3. HRL Sjever, druga ekipa kluba gostuje kod RK „Ilova“ s terminom utakmice u 17:00 sati. Pred mladim Čakovčanima je jedna stabilna seniorska ekipa koja će sigurno nastupiti s ambicijom da zadrži vodeću poziciju na tablici i nastavi natjecanje ispred Čakovca. No, znamo da naša ekipa ne odlazi na izlet, nego će pod vodstvom trenera Anđela pružiti svoj maksimum. Gledatelje u Ilovi očekuje zanimljiv dvoboj u kojem vjerujemo da će Čakovečka mladost i brzina rezultirati novim bodovima.

 

Mlađi kadeti

Ekipa „Mlađih kadeta“ generacije 2004./2005. godišta u sklopu 4. kruga 1. HMKRL – Sjever gostuje u Ludbregu, također u nedjelju 25.11.2018. prema slijedećem rasporedu:

10:15 – MRK Čakovec – RK Koprivnica NOA

12:15 – RK Ludbreg – MRK Čakovec

Nakon gostovanja u Bjelovaru gdje su zabilježili svoj prvi poraz u sezoni, vrijeme je za popravak dojma i povratak u pobjedničku rutinu. Očekuju ih ekipe koje iz sezone u sezonu, a i utakmice u utakmicu igraju sve bolje i pružaju kvalitetan otpor ne bi li se revanširali. Vjerujemo da su naši igrači spremni na sve i da će pod vodstvom trenera Davora Varge posložiti svoje redove od samih početaka utakmica s ciljem da cijela klupa zaigra u ovako važnim utakmicama.

  

Dječaci B

Pred ekipom „Dječaka B“ generacije 2008./2009. godišta, u sklopu 4. kruga 1. HRLDB – Sjever, je novo gostovanje u Garešnici. I ovdje je odabran termin odigravanja u nedjelju 25.11. prema rasporedu:

10:00 MRK Čakovec – RK Daruvar

11:00 RK Garešnica – MRK Čakovec

Svoje prve korake u službenom natjecanju HRS-a naši mladići odlično prolaze. Imamo ponovo jednu perspektivnu generaciju za koju je prilikom ovog gostovanja najvažnije da se dobro naspavaju. Rano buđenje i duže putovanje nikad nisu ugodan uvod u kvalitetan nastup. No, pod vodstvom trenera Kraljića i Bralića, sigurni smo da će zaigrati kako smo i navikli te da će se oni ove nedjelje prvi vraćati s novim bodovima u Čakovec.

Odgovori