VIKEND NAJAVA

VIKEND NAJAVA

Prva ekipa

Na redu je 10. kolo 2. HRL – Sjever, a u goste dolazi nama poznata ekipa RK „Ivančica Ivanec“. Na 4. mjestu prvenstvene tablice zaostaju samo 3 boda za vodećom ekipom Čakovca i itekako su konkurent za sam vrh i ove sezone. Nakon odlične atmosfere u napetoj i neizvjesnoj Kup utakmici protiv RK „Prelog“ vjerujemo da su naši gledatelji i navijači osjetili energiju koju emitira jedan kvalitetan rukometni susret. Pozivamo sve ljubitelje rukometa da nam se pridruže u subotu, 17. studenog u 19:00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec i da svojom podrškom budu ta dodatna prednost domaćeg terena.

 

Druga ekipa

Pre zadovoljni odličnim nastupima naše druge ekipe ponosno najavljujemo još jedan ogled mladih Čakovčana protiv druge ekipe prvoligaša RK „KTC“. Nakon 5. kola u 3. HRL – Sjever mladi Čakovčani dijele 1. mjesto s 3 vodeće ekipe, a RK „KTC-2“ nalazi se na 7. mjestu s dvije pobjede i tri poraza. Također u subotu, 17. studenog u 17:00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec svakako iskoristite priliku i pogledajte utakmicu naše borbene kadetsko/juniorske generacije rukometaša, dijelom već i članova 1. ekipe.

 

Dječaci A

Pred ekipama „Dječaka A“ generacije 2006./2007. godišta u sklopu 4. kruga 1. HRLDA – Sjever je gostovanje u Novom Marofu. Za obje ekipe Čakovca u ovoj generaciji imamo mnogo igrača koji konkuriraju za sastav. Kroz svoj pravilan pristup rukometnoj igri, angažman i prisutnost na treninzima dokazuju se i osiguravaju svoja mjesta u sastavima. Dosadašnji tijek prvenstva nam je pokazao da se i u ovoj generaciji borimo za sam vrh prvenstvene tablice i da imamo  kvalitetnu igru kada se pristupi koncentrirano i kolektivno. Tko će na put u subotu, 17.11.2018. odlučit će treneri, a očekuju ih susreti s ekipama sa sredine prvenstvene tablice. U sportskoj dvorani Osnovne škole Novi Marof pripremljen je slijedeći raspored:

12:15 MRK Čakovec 1 – RK Marof

13:15 MRK Čakovec 2 – RK KTC

14:15 RK KTC – MRK Čakovec 1

15:15 RK Marof – MRK Čakovec 2

Odgovori