3.kolo I.HRLDB Sjever

3.kolo I.HRLDB Sjever

U 3. kolu I. HRLBD SJEVER dječaci MRK “ČAKOVEC”, 2008./2009. godište ugostili su, u dvorani 2. osnovne škole, ekipe RK “KOPRIVNICE 1 i 2”. U dvije odigrane utakmice rukometaši MRK “ČAKOVEC” imali su maksimalan učinak, uz osvajanje 4 boda.

U prvoj utakmici protiv RK “KOPRIVNICE 1” nakon izjednačenog otvaranja, rukometaši MRK “ČAKOVEC” uspijevaju se odvojiti i odlaze na poluvrijeme sa rezultatom 10:6. To vodstvo održavaju do kraja utakmice, koja završava rezultatom 18:10 za MRK “ČAKOVEC”. Za ekipu RK “KOPRIVNICA 1” najefikasniji je bio FRAN KESER sa 4 pogodaka, dok je kod ekipe Čakovca sa 6 pogodaka najefikasniji KARLO BATISWEILER.

U drugoj utakmici protiv RK “KOPRIVNICE 2” igrači MRK “ČAKOVEC” od samog početka kreću u vodstvo i na kraju pobjeđuju rezultatom 22:7. Najefikasniji u domaćoj momčadi je bio NINO GREGURINA sa 6 golova dok je u gostujućoj momčadi KARLO SUBOTIČANEC zabio 3 gola.

U obje utakmice čakovečki igrači pokazali su veliku borbenost kako u napadu, tako i u obrani što se na kraju i odrazilo na rezultat. Valja još istaknuti i vratara PATRIKA RAKIĆA sa odličnim obranama  u obje utakmice. Uz spriječenost trenera KRALJIĆA, Čakovčane je vodio trener ANTONIO ANĐEL.

Za MRK “ČAKOVEC” nastupali su vratari: Patrik Rakić, Ino Brkić te igrači u polju: Karlo Kovač (3), Nino Gregurina (9), Vito Topolko (4), Karlo Batisweiler (8), Bruno Buvač (5), Frane Horvatić (3), Jan Belović (4), Sven Bukal (2), Domagoj Horvat, Ian Oletić (1), Leon Žvorc.

Odgovori