VIKEND NAJAVA

Najava

VIKEND NAJAVA

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, u 9. kolu 2 HRL sjever, u subotu, 10.11.2018. u 18:00 sati gostuje kod ekipe iz Trnovca. Utakmica se igra u dvorani OŠ Trnovec.

Čakovčani se nalaze na diobi 1 mjesta prvenstvene tablice s 15 osvojenih bodova, dok su domaćini na 6 mjestu tablice s 8 osvojenih bodova.

Iako trenutne pozicije na tablici sugeriraju da je Čakovec u ovom susretu favorit na papiru to zasigurno neće biti laka utakmica. Dovoljno je samo prisjetiti se prošlogodišnje utakmice koju smo nes(p)retno zahvaljujući sebi samima izgubili.

Dakle potrebno je da od prve minute preuzmemo inicijativu i ozbiljno odigramo utakmicu bez eventualnog podcjenjivanja protivnika, odnosno bez ponavljanja grešaka iz prethodnih sezona, što je vjerujemo jasno svima u domaćoj ekipi.

 

Druga ekipa

Druga ekipa, nakon domaćeg poraza prošlog vikenda od iskusnih gostiju iz Novog Marofa, ovog vikenda gostuje kod druge ekipe RK „Prelog“.

Mladi Čakovčani trenutno se nalaze na 2 mjestu prvenstvene tablice s 8 osvojenih bodova dok su domaćini na 8 mjestu s 2 osvojena boda.

Vjerujemo da će rastrčani Čakovčani ovom utakmicom se vratiti na pobjedničke staze.

Utakmica se igra u nedjelju 11.11.2018. u dvorani OŠ Prelog s početkom u 16:00 sati.

 

Mlađi kadeti

 Naši mlađi kadeti, rođeni 2004/2005 ove nedjelje gostuju u Bjelovaru gdje će snage odmjeriti s ekipama iz Bjelovara i Garešnice.

Čakovec je trenutno nalazi na prvom mjestu s maksimalnim učinkom, odnosno s 10 bodova iz 5 odigranih utakmica, ekipa Bjelovara trenutno je na 4 mjestu tablice s 7 osvojenih bodova,a ekipa Garešnice na 11 mjestu tablice bez osvojenog boda.

Nadamo se da će i ovog puta naša perspektivna ekipa igrati ozbiljno i angažirano te da će se kući vratiti s novim osvojenim bodovima koji su izuzetno važni.

 

Dječaci „B“

Dječaci „B“, rođeni 2008/2009 godine ove su subote domaćini prvoj i drugoj ekipi RK Koprivnica.

Čakovec je trenutno na 7 na prvenstvenoj tablici s 4 osvojena boda, ekipa RK Koprivnica 1 je 9 s dva osvojena boda, a ekipa RK Koprivnica 2 je posljednja na tablici bez osvojenog boda.

Promatrajući trenutno stanje na tablici imaju mladi Čakovčani šansu za osvajanje novih bodova i podizanje samopouzdanja no potrebno je da manje griješe u igri te da igraju angažirano i na terenu provode zamisli trenera.

Utakmice se igraju u dvorani II. OŠ Čakovec i to u 10:00 sati utakmica protiv RK Koprivnica 1, a u 11:00 sati protiv RK Koprivnica 2.

 

Svim našim ekipama želimo puno uspjeha u nadolazećem vikendu.

Odgovori