Dođite i navijajte

Dođite i navijajte

Prva ekipa

Proteklog vikenda Seniori MRK „Čakovec“ u derbi utakmici vrha tablice vratili su se kući sa 1 bodom. Unatoč vodstvu tijekom cijele utakmice koje nam daje sigurnost u kvalitetu naše ekipe, obzirom na nespretan završetak utakmice ispalo je da možemo biti sretni s izjednačenim rezultatom. U slijedećem kolu 2. HRL – Sjever domaćini smo ekipi RK „Rugvica“ u subotu, 03. studenog u 16:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec. Rugvica je u novu sezonu ušla sa dosta promjena u svom sastavu pa nerijetko iznenađuje svoje protivnike. Iako još nisu posložili svoje redove, pa im je stanje na tablici trenutačno nisko, iz utakmice u utakmicu su sve bolji i svakako neće biti lagani protivnik. Očekuje nas još jedna borbena utakmica te pozivamo sve ljubitelje rukometa da podrže naše igrače.

 

Druga ekipa

I nakon 4. kola naša druga ekipa ostala je neporažena. U dvorani Graditeljske škole Čakovec u subotu, 03. studenog u 14:30 sati, kao predigra nastupu 1. ekipe, u sklopu 4. kola 3. HRL – Sjever, mladi Čakovčani dočekuju RK Novi Marof. Ozbiljna i čvrsta ekipa Marofa iz sezone u sezonu pojačava svoje redove ne bi li ušla u viši rang natjecanja. Za sada drže 3. mjesto tablice i sigurno neće biti lagan protivnik našim mladim rukometašima. Očekuje nas odličan rukomet i svakako preporuka da se pogleda utakmica u kojoj naši mladi igrači pokazuju kako se bori za Čakovec.

 

Dječaci A

U sklopu 1. HRLDA – Sjever naše ekipe generacije 2006./2007. očekuju domaći ogledi protiv ekipa iz Garešnice Daruvara. Nakon 2 odigrana kruga postignuti rezultati nažalost nisu prema priželjkivanom, no vjerujemo da naši igrači imaju namjeru vratiti se u pobjednički niz. Utakmice 3. kruga možete pogledati u dvorani 2. OŠ Čakovec u subotu 03. studenog prema slijedećem rasporedu:

09:00 RK Daruvar – MRK Čakovec 1
10:00 RK Garešnica – MRK Čakovec 2
11:00 MRK Čakovec 1 – RK Garešnica
12:00 MRK Čakovec 2 – RK Daruvar

Odgovori