4.kolo III.HRL Sjever

4.kolo III.HRL Sjever

Novi uspjeh 2. ekipe Čakovca

U nedjelju je naša 2. ekipa MRK “Čakovec” gostovala u Novskoj kod istoimenog kluba. Iako nezahvalan termin odigravanja u 20:00 sati, organiziran iz opravdanih razloga organizatora, odigrali smo ponovo jednu odličnu i borbenu utakmicu.
Utakmica je od samog početka bila čvrsta i gruba što je i rezultiralo mnogim isključenjima na obje strane, a i crvenim kartonima pa i negodovanjem domaćih navijača. U napadu smo funkcionirali odlično tako da obrana domaćina i njihovi vratari nisu imali rješenja za brzu i razigranu ekipu Čakovca. Već u 20 minuti postižemo prednost od 6 golova koju tijekom cijele utakmice povećavamo na sigurnih 10 razlike. Ovaj put treba pohvaliti i igru u obrani koja je bila maksimalno požrtvovna.
Odlično smo se nosili s jakim naletima fizički jače ekipe domaćina, a zaslužena pobjeda će biti i najbolji lijek za pokoju modricu. Pozitivan rezultat pružio je priliku da svi igrači s klupe zaigraju i dokažu se na terenu, u čemu su i uspjeli.
Teško je istaknuti pojedinca kada na terenu i klupi pratite ekipu koja daje svoj maksimum, diše zajedno i bodri se međusobno, pa ćemo ponovo istaknuti Luku Čapaliju, ali iz razloga jer mu je ova pobjeda došla kao lijep rođendanski poklon
proslavljen na povratku u Čakovec.

Za MRK Čakovec 2 nastupali su: vratari – Vito Horvat, Ivan Horvat i Matej Vurušić te igrači u polju –Vilim Vrbanec (2),Mihalic Luka (1), Jure Škoro (1), Rian Islami (2), Ovčar Petar, Luka Lukman (6), Želježnjak Jan (2), Lovor Hozmec (2), Benjamin Ninić (5), Lovro Vincek (1), Jan Kos (7) i Luka Čapalija (11), Ilan Mislović.

Odgovori