Vikend najava

Najava

Vikend najava

Prva ekipa

Seniori MRK „Čakovec“ spremni su za svoj slijedeći nastup u 2. HRL – Sjever. Na redu je derbi vrha tablice protiv RK „Dugo Selo“ u nedjelju, 28. listopada u 20:00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Dugo Selo. Obje ekipe u dosadašnjem tijeku prvenstva osvojile su maksimalan broj bodova, a na tablici lige prednost ima Čakovec sa tek nešto boljom gol razlikom. Obzirom na do sada ostvarene rezultate obiju ekipa lako je zaključiti da sudionici planiraju ulazak u viši rang natjecanja slijedeće sezone. Ovo će biti njihov prvi međusobni ogled, a vjerujemo da će naši igrači nastaviti u odličnom ritmu te osvojiti vrijedne bodove.

 

Druga ekipa

U istom terminu, nedjelja, 28. listopada u 20:00 sati u Školskoj dvorani Srednje škole Novska našu drugu ekipu očekuje gostovanje u sklopu 4. kola 3. HRL – Sjever. Mladi Čakovčani nakon tri odigrana kola također bilježe maksimalan uspjeh i čelo tablice, dok je RK „Novska“ na 7. mjestu s jednom pobjedom i dva poraza. Domaćin ove utakmice nam je dobro poznata ekipa koja iz sezone u sezonu kontinuirano i kvalitetno radi s mladima s ciljem povratka u viši rang. Na utakmicu odlazimo kompletni i spremni, te smo uvjereni da će i ovaj nastup rezultirati novim bodovima.

   

 Mlađi kadeti

Drugi krug natjecanja našu generaciju 2004./2005. odvodi u Prelog. S 3 ostvarene pobjede i bez poraza spremni očekuju nove oglede koji će se odigrati u dvorani OŠ Prelog u nedjelju, 28.10.2018. prema slijedećem rasporedu:

10:00 MRK Vidovec – MRK Čakovec

11:00 MRK Čakovec – RK Varaždin

Navikli na odlične rezultate ove generacije ne sumnjamo u kvalitetnu igru i ovog vikenda. No prije svega vjerujemo da će kao i do sada ozbiljno pristupiti utakmicama i iskoristiti priliku da još bolje unaprijede svoju igru.

 

 

Dječaci A

U sklopu 1. HRLDA – Sjever mlade snage čakovečkog rukometa radi velikog interesa natječu se s dvije ekipe. I njih u nedjelju, 28.10.2018. u sklopu 2. kruga natjecanja očekuje gostovanje u Koprivnici. Kao i u Čakovcu, rukomet je vrlo popularan i u Koprivnici, tako da nas u Sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović očekuje slijedeći raspored odigravanja:

10:00 MRK Čakovec 2 – RK Koprivnica-NOA 1

11:00 MRK Čakovec 1 – RK Koprivnica-NOA 2

12:00 RK Koprivnica-NOA 1 – MRK Čakovec 1

13:00 RK Koprivnica-NOA 2 – MRK Čakovec 2

 

Oba kluba su proteklog vikenda igrače iz ove generacije poveli na jaki međunarodni turnir „Arany Cup“ u Mađarskoj. U tri dana odmjerili su snage sa vršnjacima iz regije i vjerujemo da će nova iskustva prenijeti i na terene u domaćem natjecanju te da nas očekuju pozitivni rezultati.

 

  

Dječaci B

Naša najmlađa generacija u sustavu natjecanja HRS-a u sklopu 1. HRLDB – Sjever spremna je za novi krug natjecanja. Nakon uspješnog nastupa na međunarodnom turniru „Arany Cup“ u Mađarskoj očekuje ih gostovanje u Bjelovaru. Utakmice se igraju u subotu 27.10.2018. u Dvorani Europskih prvaka prema slijedećem rasporedu:

11:00 MRK Čakovec – RK Bjelovar 1

12:00 RK Bjelovar 2 – MRK Čakovec

U prvom krugu natjecanja i u svom prvom službenom nastupu bilo je puno nervoze, pa je nažalost izostao pozitivan rezultat.  Pod vodstvom trenera Matije Kraljića naši najmlađi igrači ovog vikenda prvi kreću u borbu za osvajanjem bodova. Sigurni smo da će imati više koncentracije i bolji pristup te da pohvale trenera neće izostati.

Odgovori