1.kolo I.HMKRL sjever

1.kolo I.HMKRL sjever

Početak I. HMKRL za sezonu 2018./2019. mlađi kadeti MRK Čakovca otvorili su s dvije uvjerljive pobjede. Na gostovanju u Križevcima pobijedili su ekipu RK Trnovca rezultatom 29:8 u kojoj je najbolji strijelac na strani Čakovčana bio Jakov Sanjković sa 6 golova , a zatim i mladiće iz RK KTC rezultatom 23:7 u kojoj je najviše golova na strani Čakovčana postigao Petar Hozmec.

Za MRK Čakovec pod vodstvom trenera Davora Varge zaigrali su : Luka Tkalčec , Jan Sanjković ,Jakov Sanjković ,Jura Egon Juranić Alex Solarić ,Grga Pavlic, Petar Hozmec.,Blaž Lukša ,Paolo Žignić, Marko Tkalec, Jakov Kovačević, Luj Kupec i Vito Horvat .

Mladići MRK Čakovca su prije službenog početka sezone odigrali tri turnira i redom osvojili prvo, peto i treće mjesto. U Prelogu na prijateljskom turniru pokazali su se najboljima među ekipama iz Varaždina, Graza, Koprivnice i domaćina Preloga. Na turniru u zagrebačkoj Dubravi osvojili su peto mjesto među jakom konkurencijom , a u Valpovu su pokazali da svojom igrom mogu konkurirati klubovima iz cijele Hrvatske te su osvojili treće mjesto. Sljedeće kolo igra se u Prelogu.

Odgovori