MRK „Čakovec“ pripreme za sezonu 2018./2019.

MRK „Čakovec“ pripreme za sezonu 2018./2019.

Pred rukometnim klubom MRK „Čakovec“ je 6. sezona natjecanja pod okriljem Hrvatskog rukometnog saveza. Uprava kluba ostala je na okupu te se priprema njeno proširenje koje će sigurno rezultirati još većim angažmanom u organizaciji potrebnih sredstava kako bi i narednu sezonu proveli prema utvrđenom dugoročnom planu rada kluba. Ovim putem se zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima kluba kao i našim partnerima u organizaciji i djelovanju. Nadamo se i vjerujemo da smo rezultatima i korektnim odnosom opravdali do sada uložena sredstva i očekivanja te da ćemo i u narednim sezonama nastaviti suradnju.

Seniorski sastav započeo je s pripremama 30.07. na prostorima stadiona SRC Mladost, dvorane NGC ATON Nedelišće te u Dvorani Graditeljske škole Čakovec. Pripreme su zajedno odradili sastavi 1. ekipe, 2. ekipe kao i naši kadeti. Prema planu trenera Josipa Borkovića i Antonia Anđela pripremljen je raspored kojem je osnovni cilj što bolje pripremiti i uigrati ekipu za nastup u 2. HRL – Sjever. Sastav 1. ekipe čine: Kovačević Benjamin, Marciuš Nikola, Hajdarović Nikola, Lacić Alen, Petek Nikola, Petek Marko, Sklepić Petar, Škrobar Vedran, Toplek Vjeran, Horvatić Dario, Radiković Emanuel, Tkalčec Tibor, Korent Karlo, Srnec Ivan, Herman Dario i Gradišćaj Filip. Novi članovi kluba i seniorskog sastava su Jeftić Zoran (RK Vidovec) i Farkaš Fabijan (RK Nedelišće), a stalnom sastavu 1. ekipe zasluženo su priključeni Horvat Erik, Hozjan Mateo, Čapalija Luka i Hozmec Lovro. Naravno, i ostalim igračima koji redovno treniraju i nastupaju za 2. ekipu vrata su uvijek otvorena te će svojim zalaganjem i ozbiljnim pristupom na treningu i utakmicama sigurno izboriti svoje mjesto u 1. ekipi. Ove sezone nažalost ne možemo računati na ozlijeđenog Hutinec Manuela, a odlaskom na studij u inozemstvo naše redove napušta i Dvanajščak Bruno

Odigrani su prijateljski susreti i turniri gdje smo snage odmjerili s RK Maribor 2, RK Drava Ptuj, RK Moslavina, RK Ivančica Ivanec, a predstoji i susret protiv RK Prelog te završetak pripremnog ciklusa vikendom u Dramlju gdje će nam konačna provjera biti protiv domaćina i člana 1.HRL Jug – RK Mornar – Crikvenica.

Zadovoljni smo do sada prikazanim na terenu i uvjereni smo da će ova sezona početi s puno više samopouzdanja i uigranosti. Kao i svake sezone stav uprave, trenera i igrača je napredak i težnja vrhunskom rukometu te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da od početka sezone podrže naš mladi kolektiv u borbi za prelazak u viši rang natjecanja.

Mlađe kategorije kluba su s radom započele 15.08.2018. iako je većina tijekom cijelog ljeta bila aktivna i trenirala u dogovoru s trenerima kluba. Nakon što se održi plenum mlađih kategorija i odredi sustav natjecanja informirat ćemo javnost o novostima. Za početak će svoju spremnost za narednu sezonu prikazati na međunarodnom turniru u Zagrebu – Dubrava 2018. od 31.08.

 

Odgovori