Vikend najava – Utakmica humanitarnog karaktera

Najava

Vikend najava – Utakmica humanitarnog karaktera

Prva ekipa

Prva ekipa kluba, u 26. kolu 2. HRL – sjever, u subotu 05.05.2018. u 18:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec dočekuje ekipu MRK Dugo Selo.

Čakovčani se nalaze na 3. mjestu tablice prvenstva s 36 osvojenih bodova, dok su gosti na 8. mjestu tablice s 23 osvojena boda.

Posljednju utakmicu sezone posvećujemo iznenadno i prerano preminulom g. Robertu Topleku. G. Toplek aktivno se bavio rukometom, a svoj doprinos razvoju rukometa u našoj Županiji dao je najviše kao trener mlađih kategorija i rukometni djelatnik. Mnogi aktivni i bivši rukometaši prisjetit će se lijepih trenutaka provedenih na terenu i izvan njega u društvu čovjeka koji je uvijek bio spreman pomoći svojim bližnjima. Iznenadna smrt na radnom zadatku u dalekoj Norveškoj, u nezavidnoj situaciji ostavila je njegovu obitelj iz koje je ponikao i naš rukometaš Vjeran Toplek. Pozivamo Vas da podržite naše rukometaše u posljednjoj utakmici sezone te da pokažemo kako smo svi dio jedne velike rukometne obitelji. Sva sredstva prikupljena organizacijom utakmice donirat će se obitelji Toplek, kao i zasebno primljene donacije koje ćete moći donirati na prigodnom mjestu prilikom ulaska u dvoranu.

Kadeti kluba

Rukometnu subotu započinju naši kadeti kluba, koji se natječu u 3. HRL Sjever. U sklopu posljednjeg 22. kola, u 16:30 sati u istoj dvorani dočekuju ekipu RK Garešnica 2.

Čakovčani su na 4. mjestu tablice s 25 osvojenih bodova, dok je ekipa Garešnice na 7. mjestu s 18 osvojenih bodova. Pobjedom u posljednjem kolu moguće je da sezonu završe na odličnom 3. mjestu. Bitno je napomenuti da se tokom sezone u našu 2. ekipu sve više uključuju igrači našeg mlađe kadetskog sastava, generacije 2002./2003. koji time stječu svoja prva iskustva u seniorskom rukometu. Uz kadete koji su već redovno prisutni u sastavu naše 1. ekipe, ponosni smo na rad i razvoj naših mlađih generacija koji pokazuju da budućnost rukometa u Čakovcu nije upitna.

U našem posljednjem domaćem kolu za kreativnu podršku pobrinut će se ekipa Plesnog studia “Korak”. Nove koreografije su spremne, pa će naši navijači ponovo imati prilike premijerno vidjeti nastupe koji plesni studio Virne Hošnjak dižu u sam vrh Europske plesne scene.

“Dječaci A

Igrači generacije 2004./2005. godišta, u kategoriji Dječaci A – I.HRLDA – sjever, u nedjelju 06.05. igraju svoje posljednje kolo sezone u Prelogu.

Naši dječaci trenutno se nalaze na 3. mjestu tablice, te su već u prethodnom kolu osigurali nastup na Završnici prvenstva Hrvatske u Umagu krajem svibnja. Uz domaćina RK Prelog  igrat će i protiv ekipe RK Varaždin i RK Vidovec. Trener Davor Varga ovo kolo iskoristit će za dodatno uigravanje ekipe za koju smo uvjereni da može ostvariti super rezultate na spomenutoj Završnici.

 

“Dječaci B

Igrači generacije 2006./2007. godišta, u kategoriji Dječaci B – I.HRLDB – sjever, u nedjelju 06.05. igraju svoje posljednje kolo sezone u Vidovcu.

Naši dječaci trenutno se nalaze na 4. mjestu tablice, te se čeka rasplet zadnjeg kola da se vidi dali će osigurati nastup na Završnici prvenstva Hrvatske krajem svibnja. Utakmica protiv RK Vidovec odigrat će se u 11 sati.

Odgovori