Vikend najava

Najava

Vikend najava

Seniori kluba

Prva ekipa kluba, trenutno četvrto plasirana momčad lige, u 18. kolu 2 HRL sjever, ove subote, 03.03.2018. u dvorani SGC Aton u Nedelišću gostuje kod posljednje plasirane ekipe RK Nedelišće.

Žele li Čakovčani ostati u utrci za vrh prvenstvene ljestvice potrebno je da nastave s ozbiljnim pristupom i pobjedama, no zasigurno će se nešto pitati i domaćine iz Nedelišća koji su prošlo kolo ostvarili dugo očekivanu pobjedu, a i lokalne službene utakmice uvijek su motiv više, tako da nas zasigurno očekuje tvrda i napeta utakmica.

Kadeti kluba

Nakon nes(p)retnog poraza na domaćem terenu u prošlom kolu, protiv favorita lige RK Koprivnica, naši mladići ovog petak, 02.03.2018. gostuju kod druge ekipe RK Bjelovar.

Čakovčani su trenutno na 4 mjestu tablice s 13 osvojenih bodova, a domaćini na 9 mjestu sa 7 osvojenih bodova.

Nadamo se da će kadeti i dalje nastaviti s zalaganjem i timskom igrom te da će se ovog puta kući vratiti s nova dva boda.

DJEČACI „B“

Pred dječacima B, rođenim 2006/2007, dva su domaća susreta protiv vršnjaka iz Garešnice i Daruvara.

Naša ekipa trenutno je na 5 mjestu tablice s 28 osvojenih bodova iz 18 odigranih utakmica, dječaci iz Garešnice su na 12 mjestu s 11 bodova iz 17 utakmica, a dječaci iz Daruvara su na 6 mjestu s 20 bodova iz 17 odigranih utakmica.

Vjerujemo da će naši dječaci i ovog puta ozbiljno ući u utakmice te da će kod kuće zadržati puni plijen, odnosno nova 4 boda koja ih drže u igri za odlazak na završno prvenstvo RH.

Utakmice se igraju u dvorani II. Osnovne škole u Čakovcu i to protiv Garešnice u 10:00 sati, a protiv Daruvara u 13:00 sati.

Odgovori