6. kolo 1.HMKRL Sjever

6. kolo 1.HMKRL Sjever

Mlađi kadeti započeli su drugu sezonu svoga prvenstva s gostovanjem u Daruvaru 17.2.2018. gdje su odigrali dvije utakmice.
Prva utakmica igrala se protiv domaćina RK Daruvar u kojoj su naši mlađi kadeti cijelo vrijem držali rezultatsku prednost, poluvrijeme je završilo 16:9 , dok je rezultat na kraju utakmice bio 24:20 za naše kadete.
Druga utakmica bila je nešto teža protiv RK Viro Virovitica ekipa od koje smo u prvom dijelu sezone izgubili. I u ovoj utakmici naši dečki su od samoga početka držali utakmicu pod kontrolom, tj igralo se gol za gol sve do kraja prvog poluvremena. U drugom poluvremenu pala je koncentracija u obrani te je RK Viro Virovitica počela uzimati rezultatsku prednost i vodstvo od 4 gola razlike. S obzirom da je utakmica bila vrlo bitna za naše dečke uspjeli smo posložiti obranu, koju smo kombinirali s dubokom i plitkom obranom te se do kraja utakmice vratili u igru i završili utakmicu sa 16:16

Za MRK Čakovec u obje utakmice igrali su:
Jan Kos(6), Fran Kocijan(1), Vilim Vrbanec(3), Fran Golubić, Noah Novak(4), Tin Tompić(6), Leo Srebrenjak(8), Ante Žibek(7), Lovro Vincek, Marco Krauthaker, Ilan Mislović(2), Leon Soke, Jakov David(3), Matej Vurušić.
Trener: Tomislav Horvat, prof

Odgovori