Vikend najava

Vikend najava

Seniori MRK „Čakovec“ u 7. kolu 2. HRL Sjever nakon neočekivano velikog poraza kod druge ekipe Dubrave ove subote s početkom u 18:00 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec dočekuju ekipu RK „Petrinja“.

Prošle godine MRK Čakovec u dvije je utakmice uzeo tri boda i to vrlo vrijedan bod u odličnoj utakmici u gostima i dva boda u utakmici kod kuće. Ove godine gosti nisu najbolje ušli u prvenstvo obzirom su u 6 utakmica ostvarili dvije pobjede i četiri poraza, pa se nadamo da ovog puta domaćini iz Čakovca neće dozvoliti iznenađenje, koje bi u konačnom plasmanu moglo biti presudno i da će osvojiti nova dva boda.

Ponovno će Čakovčani osim podrške s tribina imati i podršku naših kreativnih cura iz plesnog studija „Korak“.

 

 

4.kolo kadeta

Naša kadetska ekipa koja se natječe u 3. HRL sjever nakon dvije pobjede i jednog poraza odlazi u goste RK Novska koja do sada nema pobjedu. Uz pristup i igru kakve su naši mladići prezentirali do sada nadamo se da mogu do pozitivnog rezultata i u ovoj utakmici.

 

 

3.kolo za dječake „A“

I dječaci „A“, rođeni 2004/2005 nastavljaju svoje natjecanje. Tako odlaze u Koprivnicu gdje će snage odmjeriti s ekipama iz RK Koprivnica i RK Ludbreg.

Nakon dva kola MRK Čakovec nalazi se na 1. mjestu s 8 osam osvojenih bodova koliko ima i drugoplasirani Bjelovar s utakmicom manje, RK Koprivnica trenutno je na 10. mjestu, a Ludbreg na 9. mjestu prvenstvene tablice. Za odlazak na završnicu prvenstva Hrvatske potrebno je ove utakmice shvatiti ozbiljno i iz istih osvojiti nova 4. boda.

 

Odgovori