Početak prvenstva za mlađe kadete

Početak prvenstva za mlađe kadete

 

I pred mlađim kadetima kluba početak je natjecanja u prvoj hrvatskoj mlađe kadetskoj rukometnoj ligi. Pred našim mladićima rođenim 2002./2003. najbitnija je rukometna sezona do sada. Naime, ostvarenim plasmanom, po našoj procjeni, među prve tri ekipe u ukupnom poretku (ukupno se natječe 12 ekipa) ekipa bi ostvarila pravo igranja u prvoj kadetskoj rukometnoj ligi koja je po svom sastavu i kvaliteti najbolja i najjača rukometna liga u državi za mlađe dobne skupine, a navedeni plasman donio bi imi odlazak na završno prvenstvo RH s najboljim klubovima iz države (ukupno se u toj generaciji natječe preko 100 klubova). Ukupan plasman utvrdit će se temeljem rezultata dviju sezona, a prošle su naši mladići završili na 6 mjestu s osvojenih 34 bodova.

Ove subote snage će odmjeriti s vršnjacima iz Daruvara i Virovitice. Daruvar je prošle sezone završio na 12 mjestu, a Virovitica na 5 mjestu, to je ključno prvenstvo otvoriti s dvije pobjede.

U ovoj sezoni boje kluba u mlađe kadetskoj ekipi branit će: Antonio Bogojević, Jan Kos, David Kovačić, Tin Tompić, Rian Islami, Leo Srebrenjak, Noah Novak, fran Golubić, Luka Micek, Lovro Vincek, Ilan Mislović, Ante Žibek, Borna Belović, Marco Krauthaker, Petar Ovčar, Patrik Hajdarović, Jakov David, Leon Soke, Tibor Pomor, Vilim Vrbanec, Jan Okreša, Matej Vurušić i Fran Kocijan predvođeni novim trenerom Tomislavom Horvatom.

 

Utakmice prvog kruga igraju se u subotu, 07.10.2017. u dvorani Aton u Nedelišću i to u 14:30 sati protiv RK Daruvar i u 16:30 sati protiv RK Viro Virovitica.

Odgovori